combinatie5
combinatie4
combintie3
combinatie2
contact FAQ links
telefoonnummer
offerteaanvraag

Royal Renting FAQ

Wat is er nu juist in de prijs inbegrepen?

Elke offerte wordt individueel bekeken. Zolang er geen extreme
wachttijden of afstanden voorzien worden is alles in onze prijs
in begrepen. Dit wil zeggen:
- B.T.W.
- kilometers
- uren en diensten chauffeur
- benzine
- verzekering

Verzorgen jullie ook de ceremonie?

Onze chauffeur zal steeds met veel plezier bereid zijn om jullie met raad en daad bij te staan en indien nodig zal hij de ceremonie mee in goede banen leiden. Hij doet meer dan alleen maar de mensen vervoeren of toezicht houden op de bruidswagen. Uiteraard doet hij in de eerste plaats zijn taak als chauffeur en kan hij dus geen ceremoniemeester zijn in de strikte zin van het woord. Als u graag de puntjes op de "i" wenst, kan u best een professionele ceremoniemeester onder de arm nemen.

Kunnen wij een optie nemen op een bruidswagen?

Ja dat kan. Een optie is 10 dagen geldig. Na deze periode contacteren we u met de vraag of u wenst te reserveren. Indien we niets van u horen vervalt de optie.

Hoe kunnen we reserveren?

Een reservatie kan pas als wij de nodige gegevens; uw naam, adres, telefoonnummer en een beknopte dagindeling hebben. Eventueel een btw-nummer. De reservatie is pas geldig nadat we het voorschot (50% van het totale bedrag) hebben ontvangen. Dit gebeurd door overschrijving op onze rekening (rekeningnummer 610-6460520-23).  Het volledige bedrag dient 5 dagen voor vertrek overgeschreven zijn op de rekening van Royal Renting.

Kan de bruidswagen versierd worden?

Wij zorgen voor tule op de hoedeplank. Indien u meer versiering zou wensen op de wagen, is dit geen probleem zolang dit geen schade kan veroorzaken aan de wagen. U dient hiervoor zelf te zorgen.

Als de prestatie langer duurt dan overeengekomen in het contract moeten wij dit dan bijbetalen?

Onze prestatie eindigt op het op het afgesproken uur. Het overeengekomen einde staat vermeld in de overeenkomst. Mocht deze tijd met minimum 10 minuten overschreden worden dan wordt de volgende tijdsperiode aangerekend.

Rijden jullie ook naar het buitenland?

Ja, wij rijden u graag tot in het buitenland.

Is het mogelijk om het aantal uren van het arrangement ter plaatse te verlengen?

Indien de limousine niet opeenvolgend is verhuurd, kunt u in overleg met de chauffeur de huur verlengen.